schriftelijke communicatie
mondelinge communicatie
 
Sic Sat Cursusbureau
opdrachtgevers
Contact
home
 
 
  Het cursusbureau van de Sic Sat
Het cursusbureau van de Sic Sat verzorgt sinds 1985 communicatie- en argumentatiecursussen voor iedereen die zijn schrijfvaardigheid of analytische vaardigheden wil vergroten of zijn mondelinge presentatie wil verbeteren.
De Sic Sat verzorgt cursussen op maat, wat betekent dat in nauw overleg met de opdrachtgever een cursusprogramma wordt samengesteld.

Deskundige opleiders
Alle docenten die voor de Sic Sat werken, hebben een universitaire studie Nederlands afgerond met als specialisatie taalbeheersing, argumentatietheorie en retorica.
Zij hebben een ruime ervaring in het geven van verschillende typen argumentatie- en communicatiecursussen aan uiteenlopende doelgroepen.

Groepstraining en individuele begeleiding
De Sic Sat biedt voornamelijk cursussen in groepsverband aan bij het bedrijf of de instelling zelf. Een cursusgroep bestaat idealiter uit twaalf personen, maar een andere samenstelling is in overleg ook mogelijk. Ook biedt de Sic Sat de mogelijkheid tot individuele begeleiding. Zowel voor de groepstrainingen als voor de individuele begeleiding kunnen de locatie, de cursusdata en de cursusduur in overleg met de Sic Sat door de opdrachtgever worden bepaald.

Cursus- en opleidingsadviezen
De Sic Sat kan tevens van dienst zijn bij het opzetten van een cursus of opleiding.
U ontvangt dan advies over de opzet van een cursusprogramma of het opleiden van docenten.

Meer informatie
Bent u geïnteresseerd in een van de cursussen die de Sic Sat aanbiedt, wilt u meer informatie of een offerte ontvangen, of wilt u een afspraak maken? Kijk dan verder op deze website of neem contact op met het cursusbureau. Het secretariaat van het bureau is bereikbaar op telefoonnummer: (020) 525 47 12 of per e-mail: sicsat-fgw@uva.nl